Official Online Shop @ www.mumdreams.com.my

By: mumDreams Boutique

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Sep-2010 16:46 Email | Share | Bookmark
Sudah lama tidak berupdate ?

Salam.

Wah, agak lama kami tidak membuat sebarang update di laman fotopages ini. Alhamdulillah, hari ini ada sedikit kelapangan untuk saya membuat sedikit pengemaskinian laman fotopages ini. Saya mewakili warga mumDreams memohon jutaan kemaafan atas ke'tidakupdate'an laman ini. Walau bagaimana pun, kami masih beroperasi seperti sediakala di laman web utama kami www.mumdreams.com.my.

Insya Allah, kami akan cuba kembali membuat pengemaskinian secara rutin di fotopages ini. SEBARANG STOK UPDATE mestilah dirujuk di laman rasmi kami. Fotopages HANYA MEMAPARKAN KOLEKSI TERBARU SAHAJA !! Harap maklum.

Di kesempatan ini, saya dan warga mumDreams ingin mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua pengunjung mumDreams sama ada pengunjung maya atau pengunjung outlet kami di Bangi dan Wakaf Che Yeh, serta pengunjung maya dan walk-in Butik-myDreams (2006-2009). Kami menyusun kesemua jari kami memohon maaf andai selama anda berurusan dengan kami (atau tidak), kami ada membuat kesilapan sama ada sengaja atau tidak, terlupa memulangkan baki (sila maklumkan), tersilap menghantar pesanan, layanan email/sms/call tidak terbalas (atau lambat), layan di outlet yang tidak atau kurang memuaskan hati serta segala macam yang telah menyentuh atau mengguris hati anda serta keluarga dan sahabat anda.....Serendah-rendah diri kami mohon dimaaf dan dihalalkan. Saya dan warga mumDreams dengan ikhlasnya juga memaafkan dan menghalalkan segala yang telah membuatkan hati kami terkilan, terguris, terkecil hati dan sebagainya.

Akhir kata, terima kasih atas sokongan, dorongan dan doakan anda semua. Semoga kita semua sentiasa dilindungi-Nya, dirahmati-Nya dan dimurahkan rezeki selalu. Amin.

Salam Kasih Sayang,
Lynn & Warga mumDreamsView complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net