Want your
own Fotopage?








 
Official Online Shop @ www.mumdreams.com.my

By: mumDreams Boutique

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Jun-2007 04:27 Email | Share | Bookmark
Koleksi Baju Menyusu....for BREASTFEEDING MUM !!!

Assalamualaikum....

memandangkan Butik-MyDreams dah mula mempunyai koleksi-koleksi lain....so koleksi baju menyusu dah mula duk kat page 2....

Untuk jump ke Koleksi Baju Menyusu...boleh klik aje link kat bawah ni...
http://butik-mydreams.fotopages.com/?&page=1....errkk tapi mula2 ia akan kuar koleksi baju peknen...scroll down skit je ke bawah...and anda akan jumpa koleksi-koleksi baju menyusu....hehehe

Terima kasih ye sebab sudi jenguk2 fpages saya ni.....

Kalau berkenan cepat2 order tau...sbb design2 ni tidak akan wujud lagi jika anda terlepas peluang...bukan senang nk cari baju menyusu ni...hehehehhe

Kalau takde saiz ke..atau tak pilihan lagi..just drop your email address or phone number to my email...and saya akan update koleksi-koleksi terbaru dari semasa ke semasa untuk anda.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net